Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Атестаційна комісія одночасно може присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «учитель-методист»

Атестаційна комісія одночасно може присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «учитель-методист»
 

Учителеві, якому за результатами атестації присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», атестаційна комісія може одночасно присвоїти педагогічне звання «учитель-методист» за умови надходження до атестаційної комісії подання та відповідності працівника вимогам, установленим пунктом 5.2 Типового положення про атестацію педагогічних працівників. Присвоєння кваліфікаційних категорій педпрацівникам за результатами атестації здійснюється послідовно (лист МОН України від 14.04.2016 № 2/1-13-690-16). Строків проходження атестації з метою присвоєння педагогічних звань не визначено у Типовому положенні про атестацію педагогічних працівників (наказ МОН від 06.10.2010 № 930). Тому атестаційна комісія має розглянути подання про присвоєння працівнику педагогічного звання та прийняти відповідне рішення, незалежно від строку проходження атестації такого працівника. Атестаційна комісія може приймати таке рішення одночасно із присвоєнням працівнику кваліфікаційної категорії.
 



Джерело: http://www.pedrada.com.ua/news/3760-qqn-16-m6-10-06-2016-atestatsyna-komsya-odnochasno-moje-prisvoti-kvalfkatsynu-katego
Категорія: Новини | Додав: (11.06.2016) | Автор: Педрада
Переглядів: 1016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!