Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Діти втрачають інтерес вже у третьому класі, - Гриневич

Діти втрачають інтерес вже у третьому класі, - Гриневич
 

Для впровадження нового стандарту початкової школи в Україні необхідно перенавчити 22 тисячі вчителів. Про це в ефірі «5 каналу» в програмі «Підсумки дня» сказала міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

«Ми збираємося наприкінці травня представляти якраз новий стандарт початкової школи, і там буде презентований саме інтегрований підхід. Для цього щоб цей інтегрований підхід торкнувся всіх українських дітей у першому класі у 2018/2019 навчальному році, нам треба перенавчити 22 тисячі вчителів», – сказала вона.

За її словами, спілкуватись необхідно і з батьками, адже сьогодні діти втрачають інтерес до школи вже у третьому класі.

«Що повинні розуміти батьки: ми будемо вчити табличку множення, але ми будемо вчити її в такий спосіб, щоб дитину це не знеохочувало до навчання. Сьогодні діти втрачають інтерес до школи вже у третьому класі…, тому що сучасні діти вже по-іншому сприймають інформацію. Вони вже з дитинства користуються гаджетами, бачать різноманітні ігри, тому приходячи в школу і зустрічаюсь лише з таким процесом напихання знаннями, коли є дошка й вчитель і ти повинен сидіти непорушно 40 хвилин за партою, вони втрачають мотивацію до навчання», – зауважила Гриневич.



Джерело: http://osvita.ua/school/reform/55600/
Категорія: Новини | Додав: (08.05.2017) | Автор: Osvita.ua
Переглядів: 700 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!