Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Гройсман: учителі отримуватимуть на 30% більше
Гройсман: учителі отримуватимуть на 30% більше

Підвищуючи мінімальні пенсію та заробітну плату, уряд робить перші кроки у підвищенні соціальних стандартів громадян. Зокрема, у 2017 році заплановане збільшення заробітної плати вчителів на 30%. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, відкриваючи засідання уряду у середу.

"Я хочу, щоб в кожному селі, селищі і місті української держави зараз почули: це тільки початок. Все найгірше вже минуло. Ми вистоїмо у боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність нашої країни, і ми виграємо війну за розвиток національної економіки. Тому що ворог нам не тільки оголосив війну збройними силами, а й економічну теж. Ми будемо бачити, як ситуація відновлюється і як Україна розвивається", - підкреслив Гройсман.

При цьому він не виключає, що показник зростання соціальних стандартів у 2017 році буде переглянутий за результатами виконання бюджету.

"Нам важливо реінвестувати кошти в якість життя українських громадян", - зазначив голова уряду.

"Сукупно зростання відбувається. Звісно, ми хочемо його пришвидшувати, але це пов'язано з розвитком національної економіки. Ми робимо перші кроки у тому, щоб підвищувати соціальні стандарти громадян України", - наголосив прем'єр-міністр.

Як відомо, в уряді зазначають, що після прийняття Державного бюджету заробітна плата вчителя вищої категорії має складати від 5266 грн до 6841 грн, учитель без категорії отримуватиме від 3960 до 4853 грн.

Джерело: http://osvita.ua/school/53084/
Категорія: Новини | Додав: (17.11.2016) | Автор: Osvita.ua
Переглядів: 752 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!