Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Яценюку радять йти у відставку замість Квіта

Яценюку радять йти у відставку замість Квіта

Народний депутат Віктор Балога жорстко розкритикував намагання прем’єр-міністра Арсенія Яценюка звільнити з посади міністра освіти і науки Сергія Квіта, одночасно порадивши голові уряду найскоріше піти у відставку і понести відповідальність. Про це політик написав у своємуFacebook.

"В Україні знецінюється національна валюта, народ бідніє на очах, економіка продовжує падати, бізнес-клімат, як і раніше, залишається несприятливим для вільної конкуренції і приходу закордонних інвесторів. Виявляється, винний у цьому – Міністр освіти і науки. Інакше не знаю, як пояснити заяви прем’єра про наміри його звільнити", - зазначає Балога.

За його словами, Сергій Квіт є чи не єдиним міністром в уряді, якому можна довіряти.

"Це людина з бездоганною репутацією. Якщо у громадян України є невдоволення владою, то через тарифи на енергоносії, низький рівень життя, відсутність боротьби з корупцією. Я чомусь не бачу під стінами уряду "освітнього майдану", але я бачу і чую голоси сотень людей, невдоволених роботою прем’єр-міністра", - наголошує депутат.

"Тому, глава уряду, який очолив корупцію і покриває своїх друзів-олігархів, не має жодного морального права давати оцінку таким людям, як Сергій Квіт. Якщо хтось і повинен піти у відставку і понести відповідальність, то це сам прем’єр-міністр. І чим швидше – тим краще", - підкреслив Віктор Балога.

Як відомо, Яценюк у своєму інтерв’ю виданню Politico заявив про необхідність оновлення уряду шляхом звільнення трьох членів Кабінету Міністрів. За словами Яценюка, оновлення складу Кабміну необхідно у зв’язку з поразкою прозахідної коаліції партіям олігархів та симпатикам Росії на місцевих виборах.



Джерело: http://osvita.ua/news/48388/
Категорія: Новини | Додав: Natali (04.11.2015) | Автор: Osvita.ua
Переглядів: 715 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!