Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Класні виховні заходи [ Додати статтю ]

Конкурси на 8 Березня

Конкурси на 8 Березня
 

Хочете зробити свято по-справжньому веселим, динамічним і незабутнім? Приготуйте кілька конкурсів на 8 березня, в яких кожен зможе проявити кмітливість, винахідливість і почуття гумору. Дотепні завдання розкріпачують, змушуючи посміхнутися найсерйозніших членів колективу, вони цікаві не тільки учасникам, а й спостерігає зі сторони. Не бійтеся використовувати на 8 березня класичні, давно відомі ігри на зразок «Фантом», «Гарячої картоплі», «Крокодила»: у них завжди можна привнести оригінальний нюанс.

Ігри для дівчаток на 8 березня
На 8 березня в дитячих садах проводять ранки, а в школі — позакласні заходи. Крім підготовлених номерів, в сценарій необхідно включати різні ігри й завдання, в яких дівчата можуть проявити свої таланти і отримати пам’ятні призи. Наведемо кілька варіантів ігор і конкурсів на 8 березня, які легко адаптувати практично для будь-якого віку.

Веселі художниці. Відбираються декілька учасниць, яким потайки від глядачів показують зображення різних казкових героїв. Перед кожної з дівчаток — мисочка з водою, фарби і аркуш ватману, на якому треба за 2 хвилини зобразити свого персонажа без допомоги кистей так, щоб глядачі вгадали героя. Цей сценарій конкурсу на 8 березня для малюків можна перетворити на гру для старшого віку, ускладнивши завдання. Наприклад, зобразити треба всім відому особистість, а замість фарб видати маркери, які можна тримати тільки в зубах.

Модельєрші. Кожній учасниці видається набір матеріалів та інструментів. Завдання: за певний час спорудити найкреативніший костюм і придумати йому назву. Дівчатка молодшого шкільного віку можуть робити наряд для ляльки з тканини, мережив, стрічок, кольорового паперу, скріплюючи всі клеєм або шпильками. А підліткам можна запропонувати створити костюм з газет, серветок, поліетиленових пакетів на живу модель.

Збери букет. У цьому конкурсі на 8 березня задіяні хлопчики. На підлозі упереміж розкидаються в однаковій кількості штучні квіти: тюльпани, ромашки, маки, гвоздики (які знайдете або виготовите). Кожен хлопчик повинен зібрати букет тільки з одного виду квітів, а потім вручити комусь із дівчаток. Хто швидше, той виграв. Для ускладнення завдання в квіткову розсип можна додати «нічийні» квіти, гілочки і листя.

Агентство моделей. Командна гра на 8 березня у формі естафети. Дівчаток ділять на 2 або 3 команди, перед кожною стоїть стіл, на ньому лежать однакові набори елементів костюма: довга спідниця, капелюх, окуляри, кліпси, намисто, губна помада і т.п. Необхідно надіти на себе одяг і біжутерію, нафарбувати губи, добігти до протилежної стіни, на секунду завмерти в красивій позі (умовний клацання камери фотографа), повернутися, все зняти з себе, передати естафету наступному учасниці. Оцінюється не тільки швидкість, але і «краса кадрів» фотографа.



Джерело: http://www.pervenec.kiev.ua/konkursi-na-8-bereznja/
Категорія: Класні виховні заходи | Додав: (23.01.2016) | Автор: Перші кроки
Переглядів: 2076 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!