Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Міністром освіти має стати Гриневич, - Співаковський


 

Міністром освіти має стати Гриневич, - Співаковський
 

Народний депутат Олександр Співаковський, якого фракція БПП нещодавно пропонувала на посаду міністра освіти і науки відмовився від ідеї свого можливого призначення, водночас, заявивши, що міністерство має очолити голова профільного парламентського комітету Лілія Гриневич. Про це депутат заявив в ефірі телеканалу 112.

Зокрема, він сказав, що більшість депутатів БПП гарно відносяться до пані Гриневич.

«Я думаю, що вона як голова комітету, як людина яка має повагу з боку освітян і до того ж віру, я думаю що вона буде гарним міністром», - зазначив депутат.

Він висловив переконання, що її компетентність, чесність та прозорість в прийнятті рішень дозволить їй сформувати команду, яка буде імплементувати в життя освітні закони.

«Ми будемо допомагати з боку комітету вона буде мати ту підтримку. Для чого? Для людей, для освітян. Ми повинні вивести нашу галузь і зробити її потужною. Я вам чесно скажу, такі діти, школи, вчителі які є в Україні, ні в якій країні не має. Тому ми отримаємо перемогу в галузі освіти», - заявив народний депутат, член Комітету з питань науки і освіти Олександр Співаковський.



Джерело: http://osvita.ua/news/49772/
Категорія: Новини | Додав: (03.02.2016) | Автор: http://osvita.ua/news/49772/
Переглядів: 601 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!