Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Міносвіти продовжує надавати рекомендації щодо проведення в школах різноманітних заходів

Опитування: ваше ставлення до заходів та конкурсів від МОН

Міністерство освіти і науки протягом вересня 2015 року видало шість рекомендацій щодо проведення в школах різноманітних заходів, не пов’язаних з навчальним процесом.

Зокрема, чиновники МОН звертались до учителів з проханням відзначити у загальноосвітніх навчальних закладах 70-ї річницю завершення Другої світової війни, взяти участь у конкурсі "Класний керівник року" серед класних керівників 5-11 класів, вшанувати патріотизм і мужність української молоді, відзначивши 25-ту річницю Революції на граніті.

Також школам з метою подальшого зміцнення патріотичного духу доручено відзначити у загальноосвітніх навчальних закладах День захисника України, а також передбачити організацію та проведення в навчальних закладах Всеукраїнської молодіжної та дитячої акції "Напиши листа захиснику України".

Окрім цього, у Міністерстві освіти і науки вирішили, що відкриття VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Шевченка має відбутися в усіх навчальних закладах України, відповідно, разом з проведенням заходу школи мають підготувати завдання для першого етапу конкурсу.

Більшість нормативних вказівок супроводжується методичними рекомендаціями, що мають бути враховані освітянами при проведенні визначених чиновниками заходів. Навчальним закладам також доручено активно висвітлювати передбачені заходи на шпальтах освітянських видань та на офіційних сайтах.

 Зайти і проголосувати:



Джерело: http://osvita.ua/school/47991/
Категорія: Новини | Додав: [ADM]Irina (03.10.2015) | Автор: Оsvita.ua
Переглядів: 993 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!