Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Міносвіти розвантажує шкільну програму

Міносвіти розвантажує шкільну програму

Міністерство освіти і науки має намір розвантажити навчальні програми для учнів 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Про це йдеться у відповідному наказі освітнього відомства, що підписаний заступником міністра Павлом Полянським.

Зокрема, департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН спільно з Інститутом модернізації змісту освіти доручено до 1 квітня забезпечити доопрацювання навчальних програм відповідно до чинних типових навчальних планів для загальноосвітніх навчальних закладів.

Також з метою розвантаження програм основної школи Міністерством освіти затверджено склад робочих груп, які мають завершити свою роботу до 1 квітня цього року.

Після цього, спрощенні програми основної школи будуть оприлюдненні для громадського обговорення і доопрацьовані з урахуванням зауважень та думки громадськості.

Як відомо, Міністерством освіти і науки вже розвантажені й затверджені нові навчальні програми для 4 класу, а також оприлюднено для громадського обговорення проект розвантажених навчальних програм для учнів 1-3 класів.



Джерело: http://osvita.ua/school/reform/45791/
Категорія: Новини | Додав: [ADM]Irina (07.02.2015) | Автор: Osvita.ua
Переглядів: 827 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!