Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

ОСВІТЯНИ!!! ГРОЙСМАН ЗІ ЗВЕРНЕННЯМ ДО ВЧИТЕЛІВ: ” З НАСТУПНОГО РОКУ ВИ ОТРИМАЄТЕ ПІДТРИМКУ УКРАЇНСЬКОГО УРЯДУ І БЮДЖЕТУ”

ОСВІТЯНИ!!! ГРОЙСМАН ЗІ ЗВЕРНЕННЯМ ДО ВЧИТЕЛІВ: ” З НАСТУПНОГО РОКУ ВИ ОТРИМАЄТЕ ПІДТРИМКУ УКРАЇНСЬКОГО УРЯДУ І БЮДЖЕТУ”

Кабінет міністрів України продовжить підтримку вчителів і наступного року. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час святкування останнього дзвоника в Броварський спеціалізованій школі I-III ступенів №7 Київської області.

“Я хочу запевнити всіх вчителів України, що й наступного року ви отримаєте підтримку українського уряду і бюджету. Ми інвестуватимемо в освіту для того, щоб ви спокійно могли робити свою справу і вкладати все краще в прекрасних молодих людей. Тому що вони – реальність справжнього нашої країни і майбутнє. І від того, наскільки вони будуть конкурентними, наскільки вони будуть освіченими, залежатиме, наскільки буде успішною наша країна”, – підкреслив прем’єр.

Він нагадав, що 2017 року уряд прийняв рішення про зростання заробітної плати для українського вчителя. “І ми її збільшили майже на 50%. Такого різкого підвищення ще не було ніколи, але це не є достатнім для того, щоб ми нарешті повернули повагу до вчительської професії”, – сказав глава уряду.

Гройсман підкреслив, що для уряду і для нього особисто дуже важливо повертати довіру, повертати повагу до української освіти, а це “можливо зробити, коли ми віддамо належне українському вчителю”.

Джерело: BussinesUA



Джерело: http://www.ukr.life/uk/news-ua/osvityani-grojsman-zi-zvernennyam-do-vchiteliv-z-nastupnogo-roku-vi-otrimayete-pidtrimku-
Категорія: Новини | Додав: [ADM]Irina (28.05.2017) | Автор: Андрей Кущенко
Переглядів: 843 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!