Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Перевчати вчителів - одне із важких завдань, - Хобзей

Перевчати вчителів - одне із важких завдань, - Хобзей

Заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей наголошує, що якість освіти у школі залежить від учителя, змісту освіти і навчального середовища. Про це він сказав під час брифінгу у Кабінеті Міністрів.

За його словами, якщо зміст освіти можна змінити за допомогою закордонних партнерів, Національної академії педагогічних наук, інститутів післядипломної освіти та кращих вчителів, то одне із важких завдань – це перевчати вчителів.

Він повідомив, що сьогодні Міністерство освіти і науки за дорученням прем’єр-міністра України працює над розробкою програми з вивчення іноземної мови.

«І ту модель перенавчання, підвищення рівня вчителів та забезпечення їх матеріалами ми хочемо використати для навчання вчителів початкової школи», - зазначив заступник міністра.

Павло Хобзей також нагадав, що 6 листопада Рада директорів PISA (Programme for International Student Assessment) дала згоду на участь України у дослідженні для порівняння навичок з читання, математики та інших природничих дисциплін серед 15-річних підлітків з різних держав.

«PISA – це той еталон, яким міряють якість освіти всіх країн. Тепер можна буде побачити, як освіта України позиціонується у порівнянні з іншими країнами», - додав заступник міністра.



Джерело: http://osvita.ua/school/48457/
Категорія: Новини | Додав: Avgustin (11.11.2015) | Автор: Osvita.ua
Переглядів: 694 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!