Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Проти Табачника порушено кримінальну справу

                   Проти Табачника порушено кримінальну справу

Головне управління боротьби з організованою злочинністю (ГУБОЗ) відкрило кримінальну справу на екс-керівників Міністерства освіти і науки. Про це Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» повідомило власне джерело в ГУБОЗ.

Справу за статтею 364 кримінального кодексу відкрито через «зловживання колишніми посадовцями МОН під час державних закупівель, держзамовлень і відчудження нерухомості».

Основою для відкриття справи стали результати
 розслідування Свідомо про діяльність Дмитра Табачника на посаді міністра освіти і додаткові матеріали, знайдені міліцією.

Як відомо, до розслідування корупційних дій екс-керівників Міносвіти також закликала Голова парламентського комітету з питань науки і освіти Лілія Гриневич. Вона звернулася до всіх учасників освітнього процесу з проханням надавати їй свідчення корупційних дій екс-керівників міністерства.

За її словами, розслідування діяльності попереднього керівництва міністерства освіти з централізованих закупівель, схем незаконного збагачення за рахунок вишів, хабарництва є одним з першочергових завдань.

Новий міністр освіти й науки Сергій Квіт вже отримав перші документи про корупційні дії керівників кількох навчальних закладів України.



Джерело: http://osvita.ua/news/40266/
Категорія: Новини | Додав: Natali (21.03.2014)
Переглядів: 734 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!