Каталог статей

Головна » Статті » Різне » В хвилини відпочинку [ Додати статтю ]

Сенсорний бункер "Космічний простір"

Простір дуже складне поняття, щоб схопити на малюку; тому, я спробував добре підготуватися до цієї теми. Я завернув наш бункер в чорній щільного папер і приклеїв зірки і планети до нього. Я поклав чорні боби на нижню частину бункера і зробив двох астронавтів і супутник з фольги і пофарбував їх акрилом. Я зробив планети.

По-перше, ми дивилися у вікно на нічне небо, побачили місяць і намагалися знайти зірки. Я сказав моїй дочці, що простір далеко далеко в небі, і що там темно і холодно. Після цього, ми взяли планети Сонячної системи з бункера, назвавши їх колір і поставивши їх в порядку за їх розміром. Я показав їй планету Земля і сказав їй, що ми живемо там. Швидше за все, вона була не в змозі обробити цю інформацію, але вона запам'ятала, що наша планета синя і зелена. Можна говорити про світлі і темні, гарячі і холодні і спробувати пояснити всю серйозність теми вашій дитині.

Після цього, ми грали з космонавтами. Вони летіли в космічному просторі і встановили супутник, який зламався кілька разів під час нашої гри. Вона любила цю частину гри найбільше.

Я покрив стілець ковдрою, вона залізла під неї, і ми грали, як ніби вона летить на космічному кораблі.

Коли їй вже стало нецікаво грати, я дав їй кілька паличок, які світяться і ми танцювали в темряві.



Джерело: http://funprojectsforyourkids.blogspot.com/2015/05/outer-space-sensory-bin.html
Категорія: В хвилини відпочинку | Додав: Natali (06.07.2016)
Переглядів: 832 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!