Каталог статей

Головна » Статті » Різне » В хвилини відпочинку [ Додати статтю ]

Сенсорний бункер "Африканська саванна"

Це мій перший тематичний сенсорно бункер в серії бункерів з місця мешкання тварин. Ознайомтеся з африканською саванною і великою різноманітністю тварин, які живуть там. Ми грали з африканськими тваринами з Fisher-Price Little People набору тварин. Вода зроблена з цигаркового паперу і трави забарвлені білими і темними бобами. Я використовував харчові барвники, щоб отримати два різних відтінки зеленого кольору. Я малював дерева на шматку картону з картонної коробки за допомогою пальця фарбами моєї дочки. Я також додав каштани, помпони та квіти з пористого паперу.

Ми почали шляхом поділу тварин і птахів та обговорювати, які з них живуть у воді, які ходять по траві, а які лазять по деревах. Ми грали в гру, де слон, жираф і мавпа шукали їх матерів. Коли кожен з них знайшов свою маму, вони пішли до річки, щоб пити воду і плавати. Деякі з них люблять воду, а деякі - ні. Це було дуже цікаво для моєї дочки, вона була дуже захоплена грою.

Після цього, ми обговорювали, які з тварин є найвищими, які є найбільшими і які з них найшвидші бігуни. Я розповів їй про спекотний африканський клімат і посухи.



Джерело: http://funprojectsforyourkids.blogspot.com/2015/05/african-savanna-sensory-bin.html
Категорія: В хвилини відпочинку | Додав: Natali (06.07.2016)
Переглядів: 677 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!