Каталог статей

Головна » Статті » Різне » В хвилини відпочинку [ Додати статтю ]

Сенсорний бункер "Комахи"

Я знайшов ідею використовувати мох і каміння тут. Я додав різні види листя, гілки дерева, соснові шишки, жолуді, каштани, квіти і чорні боби замість грунту. Я зробив павутину з тонкої пряжі.

Я не пам'ятаю, коли в останній раз ми витратили так багато часу, граючи з сенсорною дошкою. Може бути, тому що моя дочка бачила багатьох комах в перший раз, і вона була дуже зацікавлена.

Ви можете зробити багато ігор з комахами вводячи поступово нові з них під час гри. По-перше, муха застрягла в павутині і інші комахи зберегли її. Потім ми рвали листя на дрібні шматочки так, щоб гусені було легше з'їсти їх. Бджоли збирають нектар і ми нюхали квіти. Тоді коник стрибнув дуже високо (це була найсмішніша частина). Крім того, мурахи побудували будинок для всіх комах, використовуючи камені як стіни і листя як дах. У нас було дуже багато часу, граючи з цієї сенсорної дошкою.

Я ввів багато нових комах для моєї дочки. Я зроблю кілька інших сенсорних бункерів з комахами, щоб вивчити їх ближче. Я зупинюся на місцях їх проживання: комахи в грунті (мурахи, личинки, багатоніжки), комахи на квітах (метелики, бджоли, сонечка), комахи біля води (бабки, комарі) і комахи в листі (гусениці, коники, богомоли).

Продовжили цю тему, читаючи "Дуже голодна гусениця" Еріки Carle і "П'ять маленьких сонечок" Мелані Гертом.



Джерело: http://funprojectsforyourkids.blogspot.com/2015/05/insects-sensory-bin_22.html
Категорія: В хвилини відпочинку | Додав: Natali (06.07.2016)
Переглядів: 795 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!