Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель учню » Поради та рекомендації [ Додати статтю ]

Що подарувати батькам на Новий рік 2015

Батькам на Новий рік 2015 подарувати можна багато чого, наприклад: косметику, м’які іграшки, білизну, одяг, предмети, що прикрашають інтер’єр, побутову техніку, елітні напої, ювелірні вироби, різні аксесуари. Чудовим новорічним подарунком буде придбання домашнього вихованця, але тільки в тому випадку, якщо Ви впевнені, що Ваші батьки будуть готові до цього (див. що краще одягнути на Новий рік 2015).

Крім цього, новорічні подарунки 2015 батькам, зроблені своїми руками, є унікальними, незвичайними і приємними – вишити, намалювати, спекти, зв’язати, зліпити, сконструювати, написати… Подарунок своїми руками передасть тепло та турботу, яку Ви вклали в це диво.

І все ж, що краще подарувати татові на Новий Рік 2015 – аксесуари для автомобіля, товари для активного відпочинку, щось, що пов’язано з хобі, яким захоплюється тато і т.д. У свою чергу мамі на Новий 2015 рік можна подарувати – картину, фоторамку, скриньку для коштовностей, постільну білизну і взагалі будь-який домашній текстиль, парфуми відомих брендів, набір косметики, кімнатні рослини і ін.

Категорія: Поради та рекомендації | Додав: lesiachviruk (10.12.2014) | Автор: Чвирук Леся Миколаївна
Переглядів: 1798 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!