Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Школи проведуть уроки з безпеки на дорозі

Школи проведуть уроки з безпеки на дорозі

Українські школи мають долучитися до Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, який відбудеться з 09 по 15 листопада. Відповідний лист МОН отримали обласні департаменти освіти і науки, що підписаний заступником міністра освіти Павлом Хобзеєм.

У документі зазначається, що одним з найбільш дієвих заходів роз’яснювально-агітаційного характеру у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху є проведення щорічних тижнів безпеки дорожнього руху.

«З метою проведення комплексної профілактичної роботи щодо запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму в рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, що відбудеться з 09 по 15 листопада 2015 року, рекомендуємо провести за участю регіональних представників Державтоінспекції та Патрульної служби МВС урок «Безпека на дорозі – безпека життя», - зазначають у Міністерстві освіти і науки.

Також у відомстві просять обласні департаменти освіти і науки сприяти в інформаційній підтримці проведення заходів із залученням засобів масової інформації.



Джерело: http://osvita.ua/school/48405/
Категорія: Новини | Додав: Avgustin (09.11.2015) | Автор: http://osvita.ua/school/48405/
Переглядів: 700 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!