Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Школярам пропагуватимуть здорове життя

Школярам пропагуватимуть здорове життя

У Києві відбулася установча нарада, присвячена початку роботи проекту «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні», що впроваджує Бюро всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні спільно з Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва в Україні. Про це повідомляє прес-служба МОН.

Проект спрямований на підтримку українського суспільства.

Організатори проекту зазначають, що особлива увага в проекті приділятиметься профілактиці неінфекційних захворювань та просвітницькій діяльності в школах, оскільки інформування про здоровий спосіб життя відіграватимуть вирішальну роль не лише у зниженні факторів ризику захворювань, пов’язаних зі «стилем життя», але й позитивно впливатимуть на здоров’я та добробут українців.

«Неінфекційні захворювання в Україні надзвичайно впливають на населення. В рамках цього проекту ми будемо підтримувати Уряд у створенні політики охорони здоров'я, яка б мала на меті приборкати епідемію НІЗ, і в той же час ми будемо працювати з людьми і місцевими громадами, щоб запобігти виникненню цих захворювань», - повідомила керівник проекту ВООЗ Джеррі Маквіні.

Впровадження проекту «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні» вже розпочато у шести пілотних областях, зокрема, Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій, Львівській, Івано-Франківській, Харківській та у місті Києві.



Джерело: http://osvita.ua/school/48279/
Категорія: Новини | Додав: Natali (02.11.2015) | Автор: Оsvita.ua
Переглядів: 525 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!