Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Влітку у школах можуть відкритися мовні табори

Влітку у школах можуть відкритися мовні табори

У Міністерстві освіти і науки відбулася нарада з представниками міжнародних організацій, під час якої була обговорена можливість створення літніх мовних таборів в українських школах.

У відомстві повідомляють, що ініціатива міністерства має популяризувати вивчення іноземних мов серед українських школярів.

"Сьогодні Міністерство вивчає можливість відкриття мовних таборів у всіх школах країни влітку цього року. Під час реалізації цієї ініціативи МОН розраховує залучити до роботи в таборах волонтерів, носіїв мов за допомогою міжнародних організацій та вчителів за їх бажанням", - повідомляють у МОН.

Процес впровадження ідеї мовних таборів потребує вирішення питання забезпечення вчителями та формату викладання.

Завдання мовного табору полягає у зацікавленні дітей іноземними мовами, а не перетворення його роботи на продовження навчання.

У Міністерстві освіти зазначають, що відомство отримало багато пропозицій щодо формату мовних таборів: дискусійні клуби, театральні студії, робота над конкретним проектом, які обов’язково буде враховано.

12 лютого 2015 року МОН заплановано проведення наради методистів іноземних мов, на яку запрошуються представники міжнародних організацій, з метою ознайомлення з форматом майбутніх літніх мовних таборів.

 



Джерело: http://osvita.ua/school/45452/
Категорія: Новини | Додав: [ADM]Irina (24.01.2015) | Автор: Оsvita.ua/
Переглядів: 1176 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!