Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Новини [ Додати статтю ]

Переможці конкурсу Учитель року отримають звання

 

Переможці конкурсу Учитель року отримають звання

У Міністерстві освіти і науки відбулось засідання центрального оргкомітету всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2016", під час якого було обговорено результати проведення фінального етапу всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2015". Про це повідомляє прес-служба МОН.

За словами заступника директора Інституту модернізації змісту освіти Юрія Завалевського у фінальному конкурсі взяли участь 46 конкурсантів з різних областей України, які виборювали право вийти у фінал конкурсу. Переможці конкурсу 2015 року рекомендовані колегією МОН до присвоєння їм звання "Заслужений учитель України".

У свою чергу, голова фахового журі номінації "Українська мова і література" Дмитро Дроздовський виділив два основних критерії, якими оперували члени журі: об’єктивність і прозорість. На його думку, фіналісти показали високий рівень знань з української мови та літератури, що є прогресивним показником у процесі вивчення предмета.

Під час засідання учасники зустрічі розглянули питання щодо умов та порядку проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2016". Зокрема, наказом міністерства визначено, що у 2016 році конкурс проводитиметься у номінаціях: "Англійська мова", "Захист Вітчизни", "Історія" та "Математика".

Традиційно третій тур Конкурсу проводитиметься у два етапи: відбірковий (заочний) етап і фінальний (очний) етап. Оргкомітетом вирішено розглянути питання щодо розширення очного туру Конкурсу.



Джерело: http://osvita.ua/school/48278/
Категорія: Новини | Додав: Natali (02.11.2015) | Автор: Оsvita.ua
Переглядів: 682 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!