Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель батькам » Поради батькам [ Додати статтю ]

Дистанційний курс англійської для дітей

Дистанційний курс англійської для дітей
 

Як навчити дитину розмовляти по-англійськи? Це питання часто задають собі батьки, прекрасно розуміючи, що чим раніше почати навчання, тим краще. У сучасному світі комунікацій, достатку іноземної літератури і безмежної потреби в спілкуванні, вивчення англійської - не просто данина моді, а те, що може принести реальну користь для дітей.

Однак прийняти правильне рішення, кажучи про англійську мову і вибір курсів для дітей, починаючих навчання, завжди нелегко. Тому вам пропонується звернути увагу на серію навчальних журналів, які розроблені спеціально для маленьких студентів 6-11 років. Це цікаві курси англійської, які будуть не тільки джерелом нових знань, але також стануть цікавою розвагою для дітей.

З першої сторінки навчального журналу дитина не просто занурюється в матеріал, а втягується в гру і стає її активним героєм. Вчитися дуже легко і цікаво. Попередніх знань для початку навчання не потрібно зовсім - достатньо вміти читати і писати російською мовою. Повний варіант курсу - 18 навчальних журналів (36 уроків) і 18 «керівництв» з відповідями (для самостійної роботи) плюс аудіододаток.

Щоб переконатися в тому, що курс «Англійська для дітей» підійде вашій дитині, ви можете прямо зараз безкоштовно завантажити пробний урок.

Які навички та вміння отримує дитина

Граматика. Основні граматичні правила подаються в контексті захоплюючих діалогів героїв курсу. Діти дізнаються, що таке невизначені артиклі, дієслова і їх відмінювання, присудки, дієслова-зв'язки, закінчення іменників у множині і багато іншого. В якості контрольних робіт пропонуються самостійні переклади з англійської на російську і навпаки.

Вимова. Разом з навчальними журналами ви отримаєте і 18 CD-дисків з англійською вимовою. Таким чином, у дитини завжди буде можливість чути, як правильно вимовляти те чи інше слово. Крім того, курс забезпечений транскрипцією. Окремі ж (складні) випадки розглядаються особливо.

Розмовні навички. Головна перевага курсу (але далеко не єдина) - в тому, що дитина активно «спілкується» протягом усього курсу навчання. «Ведучи діалоги» з героями курсу, дитина постійно розвиває свої розмовні навички та поповнює словниковий запас. Йдеться, зокрема, і про англійські цифри, назви яких для дітей завжди складні.

Читання і письмо. Як відомо, не всі курси англійської мови для дітей передбачають можливість навчитися читати і писати. Є думка, що дитині складно здобути ці навички. Однак багато хто забуває, якою важливою є подача матеріалу в цьому віці. Дистанційний курс англійської для дітей розрахований на те, що після закінчення занять дитина зможе читати і писати по-англійськи. Навички розвиваються в процесі виконання цікавих вправ.

За кожною дитиною, яка навчається на курсі, закріплений особистий викладач, який допоможе розібратися в матеріалах уроків і відповість на всі виникаючі питання.

Для того щоб зрозуміти, що ж конкретно дасть навчання англійської мови за цим дистанційним курсом, пропонуємо прямо зараз завантажити безкоштовний пробний урок. Познайомившись з цим матеріалом, ви зрозумієте: освоїти англійську вашій дитині буде простіше простого, адже курс побудований дуже розумно з методичної точки зору.



Джерело: http://childdevelop.com.ua/articles/11/
Категорія: Поради батькам | Додав: (29.07.2015) | Автор: Інетка
Переглядів: 1060 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!