Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель батькам » Поради батькам [ Додати статтю ]

Дистанційний курс "Готуємо дитину до школи"

Дистанційний курс "Готуємо дитину до школи"

Ваша дитина незабаром піде до школи, і ви вже замислюєтеся про те, "як вона там буде" і чи зможе легко засвоювати програму? Що ж, ваше хвилювання зрозуміле. Звісно, ми відправляємо малюка на заняття, щоб його там "навчили всього": і писати, й читати, й рахувати. При цьому нам начебто кажуть, що "початкові знання не потрібні", але... Ви навряд чи забули про те, як самому іноді було не просто наздогнати шкільну програму. Утім, складнощів можна уникнути, якщо дитина пройде підготовчі заняття перед школою.

Зайнятись дошкільною освітою своєї дитини ви можете записавшись на дистанційний курс "Готуємо дитину до школи", повідомляє сайт Розвиток дитини.

Для роботи ви отримаєте 24 журнали (дванадцять уроків) і два CD. Кожний урок представлений у двох журналах: перший – це інструкція для батьків, а другий – робочий зошит малюка, в якому він буде виконувати практичні вправи. Курс спеціально розроблений для навчання вдома, а значить, ви самі зможете вибирати найбільш зручний час і місце для занять з вашою дитиною. Контролювати та коректувати процес навчання буде викладач, який закріплюється за кожним батьком.

Цей посібник – оптимальний помічник не тільки для прозорливих тат і мам, а і для вихователів, гувернерів і педагогів, які організовують заняття з підготовки до школи і прагнуть досягти в цьому максимального успіху. Завантаживши безкоштовний пробний урок курсу, ви зможете детальніше ознайомитися з методикою навчання й переконатися, що курс вам підходить.

Які навички та вміння отримують діти, пройшовши курс

Отже, готуємо дитину до школи вдома. Вам необхідно виділити для уроків 20–30 хвилин щодня (більше не потрібно!). Курс підготовки до школи – це два журнали: один – для дорослих (план навчання, практичні рекомендації), другий – для дітей (робочий зошит). Крім того, вам пропонуються ігри та вправи для усної роботи. Письмові завдання, які виконуватиме дитина, ви будете відсилати на перевірку своєму особистому викладачу. У разі необхідності ви можете поставити йому запитання та скорегувати ваші дії.

Які ж теми ви освоїте, проходячи дошкільне навчання вдома разом зі своїм маленьким студентом? Назвемо лише деякі з них:

учимось рахувати – порівняння кількості предметів, рахунок від 1 до 5;
лексика – слова, що мають однакове значення, але різне звучання; пошук таких слів у казках; знайомство зі словами, що мають протилежне значення; вправи на вміння підбирати такі слова; переносне значення слів, прості фразеологічні звороти;
вивчення букв; ігри на навчання читанню по складах;
чарівний олівець – перші кроки в малюванні;
природа і ми – планети Сонячної системи; зірки та сузір'я.
Розділ «Як це буде англійською» супроводжується аудіозаписами на CD і дає дитині можливість отримати найпростіші знання іноземної мови.

Про практикуми. Вони побудовані таким чином, що дитині завжди цікаво виконувати завдання. Мотивуємо дітей учитися за допомогою цікавої й вивіреної методики. Наприклад, попросіть малюка допомогти вам сортувати речі для прання... Несподівано? Анітрохи! Нехай розкладе речі на партії: білі речі, рушники, кольорові. А тепер спитайте, чим схожі речі кожної групи. Цікаво, які ознаки назве дитина.

Словом, такі вправи найкращим чином закріплюють у свідомості малюка нове. І це лише один приклад, а подібних завдань у курсі – безліч!

Ваша дитина після закінчення курсу буде впевнено почуватись на шкільних уроках. Пояснює це той факт, що курс підготовки дітей до школи спрямований саме на те, щоб у легкій і доступній формі дати юному учню всі необхідні знання.

Після закінчення навчання дитина отримає свій перший "дорослий" документ – свідоцтво про навчання. Будьте впевнені, ваш малюк стане пишатися своїм першим досягненням на шляху до знань.

Для того щоби зрозуміти, що ж конкретно дасть вивчення цього дистанційного курсу, пропонуємо прямо зараз завантажити безкоштовний пробний урок.



Джерело: http://osvita.ua/school/47506/
Категорія: Поради батькам | Додав: (29.07.2015) | Автор: Інетка
Переглядів: 1013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!