Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Вчитель студенту [ Додати статтю ]

МІС ТА МІСТЕР ВПУ №3
МІС ТА МІСТЕР ВПУ №3 
Конкурсно – розважальна програма 



МУЗИКА Вихід ведучих 

Ведуча. Доброго дня, любі друзі! Раді вітати вас у нашій затишній та світлій залі. Сьогодні ми зустрічаємося з вами на святковій конкурсно-розважальній програмі «Міс та Містер ВПУ №3 - 2012».

Ведуча. Наше свято незвичайне тим, що ми пропонуємо вам здійснити чудову мандрівку в дивовижний світ чоловічої сили і краси та обрати Містера Вищого професійного училища № 3.
Ведуча. А також переконатися в тому, що найвродливіші, найсміливіші дівчата навчаються саме у нас. І лише їм може підкоритися світ! Сьогодні ми визначимо незрівнянну Міс ВПУ-2012!
Ведуча. Шановні друзі, колеги, гості! Розпочинаємо нашу конкурсно – розважальну програму. (музика)
А оцінювати виступи наших конкурсантів буде компетентне журі: (представляють членів журі) Ведуча. Запрошуємо на сцену наших учасників – сильну половину.
(Звучить музика. Виходять хлопці.)
Ведуча. А тепер зустрічайте наших чарівних учасниць. (Звучить музика. Виходять дівчата.)
Ведуча. Напевно, шанувальники дівочої вроди і чоловічої логіки не можуть дочекатися тієї хвилини, коли можна буде ближче познайомитися з нашими претендентами на високі звання.
Ведуча. Тому оголошуємо перший конкурс - „Представлення”. Кожен учасник повинен розповісти по себе у довільній формі, а журі попросимо оцінити за дванадцятибальною шкалою лаконічність, творчий підхід, політ фантазії. Що ж почнемо!
(Представлення)
Ведуча. Дякуємо нашим учасникам за виступи. Наступний етап конкурсу «Таланти, хобі, пристрасті». Хочемо вам повідомити, що наші учасники – це молоді люди з найрізноманітнішими пристрастями і хобі: вони і художники, і артисти, і музиканти. Зараз ви самі у цьому переконаєтеся.
Ведуча почергово запрошує учасників конкурсу на сцену.
Ведуча
. У наступному конкурсному номері під назвою «Дизайнерське мистецтво» візьмуть участь тільки дівчата. Зараз юні леді будуть мати змогу продемонструвати свої здібності у галузі дизайну. Їм запропоновано із підручних засобів створити шедевр та надати йому характеристику. Запрошуємо на сцену наших учасниць.
Ведуча. Ви подивіться, яка майстерність, які оригінальні, ексклюзивні композиції підготували наші учасниці. Можливо, ви поділитеся з нами, як вам це вдалося.(Кожна учасниця захищає свою роботу.)
Ведуча. Ставить питання учасницям
1. Якою, на твою думку, повинні бути жінки майбутнього?
2. Чи подобаються тобі нові знайомства, чи ти, навпаки, надаєш перевагу старим друзям? Чому?
3. Уяви собі, що у тебе з’явилася унікальна нагода зустрітися з будь – якою знаменитістю сучасності чи минулого. З ким би ти зустрілася? Чому? Що б ти запитала у нього чи неї ?
4. Як би ти пояснила прислів’я: Встречают по одежке, провожают по уму?
5. Хто за тебе вболіває у залі? Що б ти хотіла їм зараз сказати?
6. Федір Достоєвський говорив: «Світ врятує краса». Що, на вашу думку, означає бути красивою?
7. Якби ти стали мільйонеркою, куди б ти вклала свої гроші? Чому?
8. Якби ти стала винахідником, до якої сфери людського буття доклала б зусиль та силу свого таланту?
Ведуча. Дякуємо вам, дівчатка, можете готуватися до наступного конкурсу. А на сцену запрошуємо наших молодих людей для участі у наступному конкурсі святкової програми, який називається «Імідж - все». Кожен учасник розповідає про образ, який він обрав та аргументує, чому саме.
Ведуча. Ставить запитання до учасників
1. Панує думка, що справжня дружба властива тільки чоловікам. Чи погоджуєшся ти з таким твердженням.
2. Чи подобається тобі привертати до себе увагу інших людей? Яким чином ти цього досягаєш?
3. Уяви собі ситуацію: ти пішов порибалити і спіймав золоту рибку. Які три бажання ти б їй загадав?
4. «Життя – театр, а люди в ньому актори», - сказав свого часу Шекспір. Яку саме роль у дорослому житті ти хотів би зіграти?
5. Якою ти собі уявляєш ідеальну дівчину? Якими рисами вона має бути наділена.
6. Як ти гадаєш, які риси характеру роблять хлопця «справжнім»?
7. Які перспективи на майбутнє ти собі накреслив?
8. ХХІ сторіччя – сторіччя нових інформаційних технологій та інформацій. Чи замінять вони природне, живе спілкування між людьми? (музика, учасники виходять)

Ведуча. Подякуємо нашим учасникам і поки вони підготуються до урочистого виходу на підсумковий конкурс, давайте, напередодні гарного весняного свята, привітаємо чарівну половину залу із Міжнародним жіночим днем. Бажаючі в залі є? (Вітання із зали)
Ведуча. Зустрічаймо наших конкурсантів, які готові до урочистого виходу (музика)
Ведуча. Наш останній виступ – це «Власна думка» учасників про те, чому саме вони повинні стати переможцями нашого конкурсу.
Ведуча. Зараз ви повинні переконати у цьому журі і глядачів. Запрошуємо учасників під номером 1.2,3,4,5,6…(.музика)
Ведуча. Дякую залу за підтримку. І звертаюся до нашого журі: „ Шановні судді, приступайте до оцінювання”. Дякую вам, дівчата, юнаки, ви гідно попрацювали сьогодні, дивуючи нас своєю винахідливістю, фантазією, талантами та розумом. Можете трішки відпочити, поки журі підведе підсумки. (музика)
Ведуча. Журі працює, а у нас музична пауза (виступи)
Ведуча. Ми підійшли до найхвилюючого моменту нашої програми, коли довідаємося про результати конкурсу, почуємо імена переможців.
Ведуча. Ще раз вітаймо на цій сцені найвродливіших, найпривабливіших, найсміливіших дівчат нашого училища і найсміливіших, найвишуканіших, найкмітливіших молодих людей.
(музика Виходять конкурсанти)
Ведуча.
Розпочинаємо церемонію нагородження учасників конкурсу «Міс і Містер ВПУ №3 – 2012». А зараз запрошую до слова журі. (Виступ журі, оголошення переможців і вручення стрічок з надписами).
Вітання переможців та лауреатів.

Канчій Е.А., заступник директора з навчально- виховної роботи ВПУ №3 м. Мукачево 
Категорія: Вчитель студенту | Додав: (19.12.2013) | Автор: Канчій Е.А.
Переглядів: 1412 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!