Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель батькам » Поради батькам [ Додати статтю ]

Навчання дітей малювання геометричних фігур

Навчання дітей малювання геометричних фігур
 

Проект "Розвиток дитини" пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання – «Малювання геометричних фігур», що є першим кроком малюків у світ математики (а саме геометрії) та письма, а також чудовою можливістю для розвитку асоціативного та просторового мислення.

Виконання завдань з малювання фігур сприяє якісному формуванню дрібної моторики та набуттю базових графомоторних навичок, дає змогу вдосконалити зорово-рухову, моторну координацію та мікроорієнтування на площині паперу.

Завдяки певній етапності кожного завдання, дитина зможе отримати задоволення від своїх перших результатів та натхнення продовжувати вдосконалювати свою майстерність в подальшому. А тим часом розвиватиме увагу та пам’ять, а також сумлінність та терпіння.

Комплект завдань «Малювання геометричних фігур» дозволяє батькам, в свою чергу, в невимушеній формі познайомити малюка з певними знаннями про оточуючий світ та закласти добрий фундамент для успішного навчання дитини в школі.

Кожне завдання комплекту можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.

Завантаження творчих завдань для дітей безкоштовне і доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації. Перейти до перегляду комплекту завдань

Проект "Розвиток дитини" створено командою сайту Освіта.ua. На сайті розміщуються інформаційні матеріали та статті для батьків, а також творчі розвиваючі завдання для дітей різного віку.



Джерело: http://osvita.ua/news/47505/
Категорія: Поради батькам | Додав: (29.07.2015) | Автор: Інетка
Переглядів: 1080 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!