Каталог статей

Головна » Статті » Презентації та відео матеріали » Я у світі [ Додати статтю ]

Школа ввічливості

Дана презентація знайомить учнів з сутністю понять ввічливий, уважний, байдужий, грубий, чемний, нечемний; розширить знання учнів про правила етичної поведінки серед оточуючих; розвиватиме навички культурної поведінки в гостях; вправлятиме  у ввічливому спілкуванні з дорослими і ровесниками. Чемність - це форма взаємовідносин між людьми, яка полягає у виявленні уваги, шаноби, доброзичливості.

           Представлений матеріал можна з успіхом використати на уроках громадянської освіти, читання, української мови, природознавства. Цифровий ресурс можна демонструвати  як у початковій школі, так і у дошкільних закладах.

        Під час проведення ранків та виховних годин буде доречним показ даної  презентації. Тому що діти дізнаються , що ввічливість   є   одним   із   проявів   доброзичливого   ставлення   до людей, з якими ми щоденно спілкуємося вдома, у школі ,магазині, транспорті. Ввічлива, тактовна,    скромна    і    доброзичлива  людина достойно вийде    з    будь-якої    життєвої    ситуації,    залишившив оточуючих приємну думку про себе, викликатиме позитивні емоції при перегляді. 



Джерело: http://docme.ru/Wxl
Категорія: Я у світі | Додав: [ADM]Irina (03.08.2012) | Автор: Смілянець С.М.
Переглядів: 3552 | Рейтинг: 2.2/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!