Каталог статей

Головна » Статті » Дитина та комп'ютер » Комп'ютер у сучасному житті [ Додати статтю ]

Батьки вважають соцмережі небезпечними для дітей

Батьки вважають соцмережі небезпечними для дітей
 

 Ніщо в Інтернеті не викликає стільки тривоги в батьків, як соціальні мережі. Проте 26% вважають, що користь, яку Facebook або Twitter тощо приносять їхнім дітям, переважає небезпеку.

Такі результати дало опитування, проведене в Сполучених Штатах організацією Family Online Safety Institute (FOSI). Про це повідомляє Українська правда. Життя з посиланням на The Guardian.

53% респондентів підтвердили, що їхні діти мають власні аккаунти в соціальних мережах. Три чверті з них зізналися, що залогінювалися в них, аби почитати, що пише син чи донька.

Як зазначив представник FOSI Джон Ханлі, батьків турбує, що їхні діти викладатимуть в Інтернет особисту інформацію, якою не варто ділитися.

"Оскільки чимало батьків моніторять онлайн-активність своїх дітей та впевнені в тому, що можуть це робити, рівень активного нагляду за онлайн-активністю дітей та впевненість дорослих у тому, що вони здатні це робити, знижується по мірі того, як дитина дорослішає", - констатували дослідники.

76% батьків хвилює те, що їхні нащадки натраплять в Інтернеті на шкідливий або непідходящий для їхнього віку контент. Також вони побоюються, що онлайн-активність сина чи доньки можуть відстежувати якісь компанії у маркетингових цілях.

69% тривожить, що діти можуть спілкуватися з незнайомими людьми.

71% батьків, чиї діти мають смартфони чи інші мобільні пристрої, запевнили, що перевіряють вхідні та вихідні повідомлення. 45% встановили обмеження щодо кількості повідомлень, що може надіслати дитина.

Категорія: Комп'ютер у сучасному житті | Додав: (13.11.2014) | Автор: Osvita.ua W
Переглядів: 1583 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1

Добавил: elenashmyrina17
0

Явважаю, що дітям немає чого робити в соцмережах. Нехай краще щось почитають, наприклад
ми з донькою читаємо дитячий журнал Пізнайко, цікавий і веселий журнал,
спрямований на розвиток дитини. Нам дуже подобається, радимо!
Дата публикации: 27.11.2015 в 21:44 Спам[Материал]

 

ble>

 

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!