Каталог статей

Головна » Статті » Навчальні та методичні посібники » Диски [ Додати статтю ]

Все для школяра v 1,01

Програма Все для школяра 1.01 - Допоможе вашим дітям вести електронний щоденник, дізнатися про географічні об'єкти земної кулі з географічного словника, швидко перекласти з англійської мови на російську слова, дізнатися значення і тлумачення російських слів зі словника Ожегова, скористатися вбудованим калькулятором , і будильником.

Електронний щоденник - це аналог шкільного щоденника, куди ви можете ввести розклад уроків, домашнє завдання, а також оцінки з предметів.

Географічний словник - словник про 193 країнах світу з короткою і докладною інформацією, картою, прапором і гербом. Країни можна вибрати зі списку або за допомогою поіска.Подробную інформацію про країни можна роздрукувати.

Англо-російський словник - величезний словник з базою більше 50 тис. слів. Є вбудований пошук.

Словник Сергія Івановича Ожегова - тлумачний словник російської мови з пошуком слов.С допомогою цієї програми можна швидко дізнатися значення потрібного вам слова.

Будильник - за назвою видно, що дана програма допоможе розбудити вас в зазначений час, а також вивести повідомлення, якщо потрібно щось нагадати.

Калькулятор - звичайний і зручний калькулятор з приємним інтерфейсом і можливістю перегляду останніх вирішених прикладів.

ОС: Windows ® XP, Vista, 7
Вимога: Framework 2.0 (тільки для Win XP)
Мова інтерфейсу: Російська
Активація: Не потрібно
Розмір файлу: 24.35 Mb
Turbobit
Категорія: Диски | Додав: karaluchW (01.05.2012)
Переглядів: 1327 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!