Каталог статей

Головна » Статті » Вчитель вчителю » Загальношкільні заходи [ Додати статтю ]

Спортивне свято «Зимоленд» Зимові Олімпійські ігри для батьків та дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку

Спортивне свято «Зимоленд»
Зимові Олімпійські ігри для батьків та дітей старшого дошкільного
та молодшого шкільного віку

 

Підготувала та провела
інструктор з фізичного виховання
НВО №1 «Школа-дитячий садок»
м. Хмельницького
Москалюк С.Д.


Мета. Вдосконалювати рухові навички та вміння під час спортивного свята. Розвивати спритність, швидкість, увагу, орієнтування в просторі. Формувати прагнення вести здоровий спосіб життя. Викликати позитивний емоційний настрій та бажання займатися фізкультурою. Сприяти формуванню дружних взаємин в командах та родинах.
Попередня робота. Формування уявлень про Зимові Олімпійські ігри, види спорту на зимових Олімпійських іграх, символіку Олімпіади. Перегляд спортивних телепередач.
Інвентар: презентація (27 слайдів), кеглі, кільця (по 5 на кожну команду відповідного олімпійського кольору), м'ячі (по 4 на кожну команду), кошики (по 1 на кожну команду), «лижі» з пластикових пляшок (ізоляційного матеріалу тощо), гімнастичні палиці (по 6 на кожну команду), скакалка, дві деревяні гімнастичні палиці, скейтборди (за кількістю команд), кубики (по 3 на кожну команду), санчата (полоззя обгорнуте бумагою або целофаном) та надуті повітряні кульки (по 2 на кожну команду), великий кольоровий обруч, 2 маленький обруча, 10 гантелів, 10 гирь, крокоходи, ключки та шайби (за кількістю команд), два стояки, мотузка, 8 прищіпок, 8 малюнків (20Х30 см) із зображенями зимових Олімпійських видів спорту, 8 картонних обкладинок з кишеньками, 8 картинок з предметами, які підходять до малюнків.



Джерело: https://drive.google.com/open?id=158sdMbIXw0jeWYNffRFahCd5cgwLkB1y
Категорія: Загальношкільні заходи | Додав: thestig6410 (21.02.2018) | Автор: Москалюк Світлана Дмитрівна E W
Переглядів: 641 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1

Добавил: [ADM]Irina
0

Світлано Дмитрівно, надішліть презентацію мені на пошту: fialkauman@ukr.net
Дата публикации: 22.02.2018 в 16:21 Спам[Материал]

 

ble>

 

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Никнейм Кащенко Ірина Петрівна (ADM[Irina]) зарегистрирован!